Biver


Hvem er Biver?

 

Mit navn er Bent Iversen, og gennem mit lille firma tilbyder jeg min assistance inden for en lang række områder og forskellige typer af opgaver.

Jeg har sans for orden og præcision, og besidder analytisk sans og stort fagligt og personligt engagement.

Jeg er god til at arbejde selvstændigt, men er også teamplayer.

Jeg besidder en høj grad af fleksibilitet og er i stand til at tilpasse mig stort set alle organisationsforhold - også som vikar eller assistent i din organisation.

 

Uddannelse

Jeg er uddannet student fra Herning Gymnasium, og efterfølgende Cand. Merc. Aud. (revisor) fra Handelshøjskolen i Århus.
Derudover har jeg gennem tiden deltaget i en lang række videreuddannelses- og opdateringsuddannelser, bl.a. inden for moms, skat, Officepakken, ERP systemer m.m.

 

Sprog

Dansk
Engelsk
Tysk
Fransk
Spansk
Modersmål
Flydende i skrift og tale
Højt forhandlingsniveau i skrift og tale
Kendskab
Kendskab

 

Fritidsinteresser

I min fritid spiller jeg golf, dyrker motions- og cykelløb, samt spiller tennis og badminton på motionsniveau og spiller oldboys fodbold, når lejligheden byder sig.

 

Joberfaring

Gennem tiden har jeg bestredet en lang række forskellige job, og mine kollegaer har altid beskrevet mig som en pligtopfyldende person, der motiveres af udfordringer.

Et udsnit af mine anbefalinger kan ses herunder:

Som person er jeg kommet til at kende Bent som let omgængelig, vellidt og meget pligtopfyldende.
Han er meget selvkørende men arbejder godt sammen med andre. Bent er seriøs, afslutter og leverer de efterspurgte opgaver.
Bent arbejder selvstændigt, omhyggeligt og yderst ansvarsbevidst med sine opgaver.
Bent har et godt humør, er altid klar med en hjælpende hånd, og han er vellidt blandt sine kolleger.
Bent blev ansat med meget kort varsel og næsten uden indlæring, idet vor første barselsvikar fratrådte p.g.a. graviditet, hvilket han klarede utrolig flot.
Bent har forestået den daglige bogføring, styring af kreditorer, herunder betaling af disse, momsafregning, hjemtagning af kreditoplysninger på debitorer samt indberetning til vort debitorforsikringsselskab m.m.
Bent har arbejdet selvstændigt med de nævnte opgaver, som han har udført med omhu og til vores tilfredshed.

KONTAKT

CVR: 27 38 34 59

HVEM ER JEG?